Energiatulkinta 15€

Otan helmikuulle muutamia energiatulkintoja!
Tulkinnat teen intuitiivisesti käyttäen mm. kortteja. Usein saan viestejä jo ennen tulkintaa kokien ne fyysisesti tai erilaisin viestein sanoina ja lauseina, joten kortit ovat tukena näiden viestien selvittämisessä. On parempi, etten tiedä susta mitään. Yleensä viestit ovat vahvistusta omasta matkastasi ja ajatuksistasi joita käyt läpi tai elämässäsi on menossa. Joskus tulkinta voi olla hyvin sekava ja se voi avautua vasta myöhemmin. Se voi olla eletty tai tämä hetki elämässä.
Joskus tulkinnassani saatetaan antaa ajankohta tai muu aikamääre, mutta harvoin. Mies tai nainen voi tarkoittaa omaa maskuliinisuutta tai feminiinisyyttä mutta myös jotain henkilöä elämässäsi. Oma kehollinen aistituntemukseni on sinun kehossasi olevaa tunnetukosta/ energiatukosta.
Mun ei tarvitse tietää mihin kysymykseen tai elämän osa-alueeseen tulkintat tulee, sillä olen vain viestin välittäjä ja tällä blokkaan pois oman mieleni järkeilyn ja egon. Tärkeintä on, että itse tiedät kysymyksen. Minä olen viestin välittäjä.
Teen tulkinnan tallenteena ja se tuleen YouTubeen. Tallenne näkyy vain sulle. Voit palata tulkintaan tarvittaessa sillä se säilyy alustalla. Tallenteella näet kaiken mitä teen. Tallenne on 25-60min pitkä, eli tulkinta kestää niin kauan kun viestiä annetaan.
Teen tulkinnan helmikuun aikana, saat whatsappiin/viestinä, josta pääset sen katsomaan.
1. Laita viestiä tulkinnan tarpeesta 0407277275/whatsapp
2. Saat maksulinkin vastaviestinä( maksu on valittavissa oman maksukyvyn mukaan 10€/15€/20€)
3. Tulkinta tulee helmikuun aikana
15,00 €
Hinta sis. ALV