Rumpupaja

Opi tekemään oma rumpu ja lähde matkaan kohti omaa sisäistä shamaania 

Ryhmän koko: 4-6 henkilöä

Viikonloppu on 2 päivän mittainen henkinen rummun valmistuspaja, jossa työstetään rumpua, mutta myös omaa henkistä matkaa. 

Valittavana 45cm pyöreä rumpukehä tai 50x 70 iso soikea rumpukehä. Poron nahan liotus ja työstetään kehälle punoen. Mahdollisuuksia työstämiseen ohjaan kahdella eri tavalla.

Ensimmäisenä päivänä valmistamme rumpu valmiiksi taivutettuun koivuvaneriseen rumpukehään. 

 Toisena päivänä työstämme rumpukapulan. Päivän päätteeksi ohjaan rumpuhoitoa, kokeilemme hoitaa toisia, koristelemme rumpuja. Lopuksi vihin rummut käyttöön, haemme rummun henkeä ja luomme yhteyden sinuun ja rumpuusi.

Hinta: alk.  310 €/hlö ( sis. alv 24%)

Sisältää:  2 päivää  rummun tekoa,  valitun rumpukehän, poronnahkavuota, rumpukapulan tarvikkeet, ohjaus, kirjallinen materiaali rummun valmistukseen, vihkiminen ja vihkiloitsu. Materiaalia käytössä runsaasti koristeluun ja työstämiseen. Intensiivisen kaksipäiväisen matkan itseesi. 

Ei sisällä mahdollista yöpymistä. Ei sisällä ruokailuja. 


"Ihanan kiireetön ilmapiiri. Luottamus ryhmässä. Saa olla oma itsensä. Matka on alkanut"

"Löysin itsestäni sellaisia asioita esiin, mitä on ollut jo piilossa minussa. Opetuksesi oli selkeää ja mukavan rentoa."

"Rummunteko oli helppoa ja ohjeistus selkeää. Paikka toi lisää henkistä tunnelmaa"

" Aloitus oli itselle tunteellisesti voimakas kokemus, mikä herkisti aiheeseen. Materiaalinen työstö oli mielenkiintoista ja inspiroivaa. Aikaa meni yllättävän paljon. Kaikki materiaalit ja työkalut näppärästi lähettyvillä. Olin todella liikuttunut ja kiitollen aamuyöstä"

" Materiaalien runsaus yllätti. Oli ihanaa, kun kaikki oli valmiina, eikä tarvinnut itse huolehtia mistään. Edes loppusiivouksesta."

"Tämä viikonloppu jää yhdeksi tärkeimmäksi taitekohdaksi omaan elämääni"

"Kiitos lempeästä ohjauksesta. Kiitos valovoimasta ja rakkaudesta jota jaat olemalla olollasi"