Video edittiä, musiikkia ja tyhjä pää

27.02.2023

Maanantai. Kiire bussille. Ulko-oven aukaistua, huomasin sään olevan mitä mainioin keli kävellä. Linnut lauloi ja pakkasta oli just tarpeeksi vähän. Päätin, etten laita iänikuista musiikkia luureista, vaan kuuntelen luonnon ääniä. Päätin bussissa, etten ota puhelinta selaukseen vaan laitan 8D meditaatio musiikkia korville ja keskityn vain istumiseen silmät kiinni. 

Mukavasti kului 30minuutin matka koululle. Hermosto rauhoittui ja laskeuduin mukavasti maanantain aurinkoon, maadoittuneena. 

Tiedätkö sen leikkiapinan, joka soittaa niitä lautasia yhteen? Silloin kun ei pää lyö tyhjää, sellainen apinan reppana on hakkaamassa lautasia yhteen aina. Se paukutti tänään  päässä heti kun alkoi viedoeditointi tunti. Varmaan siitä johtu pääkipu samantien. Ei ,sitten mitään menny jakeluun niistä kaikenmaailman käppyröistä ja ohjelmisto asetuksista ...Onneksi sain kupposen cofeiinia tauolla, jonka jälkeen aivotkin heräsi. 


Mutta! TADAAAAA....

Kello 16 saakka tein tätä superhienoa ensimmäistä luomustani. Adoben Premier Prolla. En siis millään äpillä, vaan ihan oikealla videoeditointi työvälineellä.  Siitäkös mun dopamiini varastot täyttyi kun sain tämän valmiiksi. 

Niin, ja siinä sivussa tein tietenkin bänggeri biisin. Ai saakutti mitä luovuutta!! Sen laitan sitten joskus tänne. Nyt on pakko ottaa tunnin jooga, sillä tämä homma jumittaa kropan täysin. 

ooommmmm.....  Tältä näyttää 45 sekunnin videoeditointi jota väsäsin monta tuntia.
Tältä näyttää 45 sekunnin videoeditointi jota väsäsin monta tuntia.