Tulitaidetta Venetsialaisissa

31.08.2023
Kuva: Tiina Koski
Kuva: Tiina Koski

Oulaisissa vietettiin mökkikauden päättäjäisiä 26.8. Oulainen on pieni kaupunki, mutta meillä on paljon erilaista kulttuuritapahtumaa ja kulttuuritekijää. Kurjenranta, joka on Piipsjärvellä on oma pieni kylä Oulaisten kyljessä, on aktiivinen omissa toiminnoissaan. Kuten monet muutkin pikku kylät Oulaisten ympärillä.  Kurjenrannassa on ollut vaikka minkälaista tapahtumaa tänä vuonna.  Minä ja siippa ollaan tehty säännöllisen epäsäännöllisesti tällaista tulitaidetta. Ei me mitään ammattilaisia olla, mutta saatiin oppi tuolta KorentoArt:n Kaisa ja Antti-Jussi Kortesojalta tähän taiteen lajiin. 

Sain tuon siipankin innostumaan tästä ja käytiin sitten sellainen useamman viikonlopun opiskelu kerrat Sastamalassa SäVärissä. Kuulun itsekin KorentoArt ry:n.  Kuitenkin teemme tätä pientä tulijuttua mun yritykseni kautta. 

Tästä ehkä on tulossa uusi palvelukonsepti meiltä. 

Mikä olis hyvä nimi... tulta ja tappuraa?! Ei vaites. Mutta jos sulla on tarvetta saada vaikka synttäreille pieni esitys tai mystiikkaa tapahtumaan niin otappa savumerkkejä tänne päin. 

Venetsialaiset oli kyllä huippu tapahtuma. Paljon väkeä ja mukavaa yhdessä oloa auringon laskiessa. Me saatiin ihan mukavaa palautetta. Ja koko tiimi jotka järkkäsi tämän on kyllä huippu sakki. Mukana oli meitä pieniä yrittäjiä, MankkaMies jolla oli mahtavat kasari kettobuusterit, laulajia, teiteen tekijöitä, bändejä ja ammattitaiteilijoita.

Yhteishenki oli loistava ja tämmöinen pieni kaupunki, niin johan pärisee!