Project Brainstrom- Biisi valmis!

05.03.2023

Kävin teininä kuulkaas DJ kurssin. Siis sellasen missä miksattii LP levyjen Bpm:t yhteen, että saatiin biisit sopimaan yhteen. Sitten tuli CD levyt.  Se oli aika huippua sillon ´90 luvulla. Olin DJ Kossu... se olin mun nicki jokapaikassa. Opettajatkin sano mua Kossuksi. Kavereiden vanhemmat.  

No mutta nyt sitten ajauduin takaisin biisien pariin.  Mietin viime kesänä, että olispa mahtavaa tehdä biisejä.  Musiikki on aina ollut sellanen mihin uppoudun 100%. Tanssien ja soittaen.  

Olis huikee soittaa niitä festareilla ja  huikeissa metropoleissa.. haaveena sellaset  festarit niinku Tomorrowland!   Ei yhtään rima korkeella. :D no jos ainakin käymään sellasilla festareilla.

Haavelui toteutui taas kerran. Pääsin tekemään biisin.  Kun mun luovuus lähtee lapasista, niin sitten ei pysäytä mikään. Uppoudun täysiä. Tässä jäi tekemättä priima festarikartta graafisen tunnilla ja väsäsin sen alle parissa tunnissa, koska biisi poltteli viimesiä beatseja. Nakkasin opettajalle ihan höpön kartan ja tein biisin loppuun.   

ja siinä se oli.  Nyt se on valmis!  Eka elektorinen biisi evö! Teknoveisu ja  harras basson jytke.  Suosittelen kuuntelemaan sen muusta kuin puhelimen kajarista.  Luurit päähän tai joku missä on bassot hyvät.  

Project Brainstrom- KristinaJ

Helppo hymyillä kun dopamiinivarastot täynnä!
Helppo hymyillä kun dopamiinivarastot täynnä!
Biisin tekoa ja uppoutumista
Biisin tekoa ja uppoutumista