Anna ( lähes)järkevä kuva itsestäsi 

13.02.2023
Siis tä?
Siis tä?

    

Ensimmäisenä blogina evöö on ohjeistus miten luot järkevän ja fiksun kuvan itsestäsi muille.  Kuinka puhut höpöjä. Laita pupunkorvat päähän ja kasvoille kuppikakku kasvonaamio.  Ota kuva ja postaa se muille. Julkisesti. 

Tuskin olisin tehnyt tätä pari vuotta sitten.  Mitä vanhemmaksi elää, sitä vapaampaa elämä on.  Nuorena sitä jännitti, mietti mitä muut ajattelee.  Nyt teen just niin, kuten intuitio ja universumi heittää ohjetta. 

Kuten perusta uusi yritys.  Lähde opiskelemaan. Luo taidetta.  Ole vapaa.  Kerro näistä ideoista julkisesti. Mitä hullumpi idea sen enemmän tee se! 

Ootko sä kuunnellu sun intuitiota, uskantanut tehdä niinku se sanoo?  Vai kuunnellut järkeä ja jäänyt miettimään, että mitä jos olisinkin tehnyt niin, kuten olisin oikeasti halunnut.  Ja sitten kaduttanut järkevä päätös.  

Intuitio on ensimäinen asia, ajatus mikä tulee sillä punaisella mikrosekunnilla sun tietoisuuten. Se ei ole sun ajatus. Se ei ole pohdittu asia. Se on tieto, joka tulee muualta kuin sun egosta.  

Nyt kun olen saanut vakuuttuneeksi sut siitä, ettei tässä ole järjen hiventäkään uskallat siispä olla oma itsesi mun seurassa, omituisineen kykyineen, ajatuksineen, hulluine ideoineen, höpistä mun kanssa mystisistä yksisarvisista tai lohikäärmeistä.  Vaikka näin alkuun...