" Vasta Kohtia" - näyttelyn valmisteluita

29.05.2023

31.5.2023 klo 18 neljännen näyttelyni avajaiset. 

 Viime vuonna tauluja ja tuotoksia ei paljoa tullut luotua. Näyttelyyn on tulossa kuitenkin jotain vanhaa joka on uusiutunut. Vähän niinku minäkin. Vanhaa ja jotain tuttua, silti uutta.  Ensimäisten näyttelyjen teokset olivat esittävää taidetta.  Enkelin siipiä ja höyheniä. Hahmoja ja kuvioita.  Tässä muutaman vuoden aikana teokset on muuttuneet abstraktiin suuntaan.  Paperiin ja tauluihin ilmestyy edelleen hahmoja. Mutta myös silmiä, pääkalloja ja paaaaljon värejä. 

Kevät aika ollut jokseenkin kiireistä opintojen kans. Pyörähdin Tallinnassa Kulttuuri elämysoppaiden opintomatkalla ja se verotti hiukan näyttökokeen aikataulua.  Sain sen kuitenkin väkerrettyä pika aikataululla. Tallinnan reisusta kertoilen myöhemmin.  Pläänissä on akuutimmin kuitenkin nyt näyttely! 

31.5 klo 18 olisi meikä tällingissä vastaanottamassa yhdessä Juha Jaakkosen kanssa vierahia avajaisiin.  Tyllihame ja tukka mintissä.  Voin kertoa, tässä kahta päivää aikaisemmin eli tänään, on vielä osa tauluista ilman ripustuksia ja kehykset kaupassa.  Tänään siis hyökkään kauppaan hakeen ripustuksia ja kehyksiä hahmopiirrustuksilleni.  Eilen värkkäilin kuoharimotteja eli tein niistä taidetta. JOkaine kertismotti on uniikki taideteos. 

Vielä pitänee työstää loppuun arvonta jossa arvon tuon kippokappokupposen instatilin seuraajien kesken. Olen tehnyt tuollaisen orgaanisen kauniin saviastian savityötunneilla. 

Teosluettelo muodostuu huomenna, kun ripustelemme Juhan kans taulut ja otukset pitkin Korona galleriaa.  Juhalla on tulossa hauskaa huumorilla tehtyä taidetta ja multa tollasta perus synkkää ja omistuista mystisyyttä.  Huumorilla kuitenkin maustettua hommaa.  

Muutamat noitarummut saavat tulla nyt ihmisten ihmeteltäviksi. Niitä voi sit yleisö soittaa ja kokeilla saada ääni kuuluville.  Ja tietysti myyn rumpuja. Niitä voi sitten tilata multa tai tulla mun rumpuviikonloppuun syksyllä. 


No mutta.. nyt suuntaan kohti taulukauppoja ja parturia. 

Tule pyörähtämään Koronagalleriassa Oulaisissa. Olen siellä 31.5 klo 18 sekä 3.6 (aikaa en vielä tiedä.) Näyttelyn aikana olen siellä myös maalaamassa uutta tulevaa taidettani ensivuodelle. Siitä ilmoittelen sitten mikä päivä.